Geachte heer/mevrouw Het is lente en de eerste feestdagen van 2019 dienen zich aan. Heeft u de paasverrassing uit de vorige nieuwsbrief al klaarliggen voor uw gasten? Ook voor de maand mei hebben we een leuke aanbieding rondom moederdag. Zet de moeders in het zonnetje en verras ze met chocoladehartjes. Let op: rond de feestdagen zijn onze openingstijden aangepast. Bekijk de tijden op onze website.
Bekijk onze nieuwsbrief online
Home Over ons Webshop Nieuws Contact
 

Geachte heer/mevrouw

Het is lente en de eerste feestdagen van 2019 dienen zich aan. Heeft u de paasverrassing uit de vorige nieuwsbrief al klaarliggen voor uw gasten? Ook voor de maand mei hebben we een leuke aanbieding rondom moederdag. Zet de moeders in het zonnetje en verras ze met chocoladehartjes.

Let op: rond de feestdagen zijn onze openingstijden aangepast. Bekijk de tijden op onze website.

Moederdagverrassing

Verras alle moeders op het park met een zakje heerlijke chocolade in de vorm van een hartje. Een attente binnenkomst voor uw gast en ideaal te combineren met een koffie- en theeset. 
Plaats uw bestelling uiterlijk 19 april a.s.
€ 1,18 per stuk. 

Bestel de moederdagverrassing

 

 

Roan kiest voor papieren tas

Roan Camping Holidays heeft afscheid genomen van de plastic tas als verpakking voor hun schoonmaakset. 
De keuze is gevallen op een papieren tas die na gebruik bij het oud papier verzameld kan worden voor recycling. Wel zo vriendelijk voor het milieu. Ook interesse in een milieuvriendelijk verpakkingen of set-items voor een gastenset?

Bekijk hier de mogelijkheden

 

 

Wecovi Service present bij “Vakantiepark van de Toekomst”

21 mei a.s. is het zover! De vakdag “Vakantiepark van de Toekomst" in Safari Resort Beekse Bergen. 
Komt u ook? Wecovi Service is aanwezig op het Netwerkinnovatieplein met de laatste trends in gastensets en de Tersano SAO™ dispenser voor duurzame dagelijkse schoonmaak. 

Bestel uw kaarten

 

 

Duurzame gastvrijheid bij QO Hotel

Wie overnacht in QO Hotel in Amsterdam ervaart gelijk wat duurzame gastvrijheid is. Natuurlijke materialen, schone kamers en vriendelijke medewerkers. Duurzaamheid is bij QO hotel tot in de puntjes doorgevoerd. Ook binnen het schoonmaakbeleid. Voor de dagelijkse schoonmaak gebruikt men gestabiliseerd ozonwater uit de Tersano SAO™ dispenser.

Lees verder

 

Openingstijden rond Pasen en Hemelvaart

De eerste feestdagen van het jaar komen er weer aan. Op onze site vindt u alle informatie over de aangepaste openingstijden en verzenddagen. 

Bekijk de openingstijden

 

 

038 468 68 88

Altijd op de hoogte met de Wecovi Service Nieuwsbrief!
Afmelden voor onze nieuwsbrief

                              BVCD