Geachte relatie, Een nieuw jaar, een frisse start. Vorig jaar was al een geringe groei te zien in het aantal gasten dat koos voor een verblijf op bungalowparken ten opzichte van hotels. We gaan er vanuit dat deze trend ook dit jaar te zien is. Ons team is er klaar voor. U ook? We wensen u een succesvol 2016!  Bekijk onze nieuwsbrief online
Home Over ons Webshop Nieuws Contact
Nieuwsbrief Januari 2016

Geachte relatie,

Een nieuw jaar, een frisse start. Vorig jaar was al een geringe groei te zien in het aantal gasten dat koos voor een verblijf op bungalowparken ten opzichte van hotels. We gaan er vanuit dat deze trend ook dit jaar te zien is. Ons team is er klaar voor. U ook? We wensen u een succesvol 2016! 

Nieuwe gastensets bestellen

Bestel nu uw sets voor 2016! Stel uw set zelf samen of kies voor een van de samengestelde sets uit het assortiment. Geef uw gast een warm welkom.

Online bestellen

Vrijwel alle Wecovi Service producten zijn te bestellen via de website. Zo heeft u de mogelijkheid 24/7 uw bestelling te plaatsen. Heeft u nog geen wachtwoord? Maak deze zelf aan. Op de site vindt u meer uitleg over het inloggen bij de FAQ. Orders op werkdagen voor 12 uur besteld, worden diezelfde middag, mits op voorraad, verzonden. 

Net dat beetje extra

Om uw gasten te verwennen en uw accommodatie te onderscheiden heeft Wecovi Service geschenken voor speciale gelegenheden. Een romantische verrassing voor Valentijnsdag of chocolade eitjes met Pasen.  

Wist u dat…

… veel van onze gastensets handmatig worden samengesteld bij sociale werkplaatsen? Elke dag worden vol enthousiasme honderden zakjes gevuld.

Tip van de maand

Vraagt u uw gasten wel eens persoonlijk om feedback over uw accommodatie en voorzieningen? Hiermee toont u aan dat de mening van uw gast telt. Dit geeft u bovendien gratis inzicht in wat gasten echt belangrijk vinden. 

038 - 468 68 88

Social Media

Twitter

Altijd op de hoogte met de Wecovi Service Nieuwsbrief!
Afmelden voor onze nieuwsbrief

                                          BVCD

© Copyright Wecovi Service. Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie (tekst, beeld, geluid, video etc.) die u op deze site (wecoviservice.com en alle onderliggende pagina's) aantreft bij Wecovi Service of zijn gelicenceerd aan Wecovi Service.